BATMAN / BEŞİRİ - Hürriyet Ortaokulu

Ara

Ülkemizde 12-18 Aralık tarihleri arasında kutlanan  "Tutum ,Yatırım ve Türk Malları Haftası" okulumuzda da büyük bir çoşku ile kutlandı.

Bu kapsamda Gamze ÇALMAN ADSIZ öğretmenimiz tarafından öğrencilerimizin  yerli malı kullanımının önemini anlayabilmeleri için pano hazırlandı.

Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Ara

Son yıllarda  artış gösteren teknoloji bağımlılığı hakkında velilerimizi daha bilinçlendirmek  için   okulumuz rehber öğretmeni Zeynep BALTA tarafından velilerimize "TEKNOLOJİ BAĞIMLILIĞI "semineri verdi.

Emeği geçen öğretmenimize ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

Okulumuzda her ay uygulanan ayın öğrencisi ve ayın en temiz sınıfı etkinliğinde ayın öğrencisi seçilen 7/B sınıfından İrem KILIÇ ve ayın en temiz sınıfı seçilen 7/B sınıfına okul müdürümüz tarafından hediyeleri verildi.

Öğrencimizi ve 7/B sınıfındaki tüm öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz.

Ara

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü kapsamında öğretmenimiz Gamze Çalman ADSIZ tarafından öğrencilerimizin hak ve sorumlulukları konusunda bilinçlenmeleri için bir takım etkinlikler yapıldı.

Öğretmenimize emeklerinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

Valiliğimiz tarafından  "Yüzyılın Aşı Bin Yılın Kardeşliği" sloganıyla gerçekleştirilen Batman Gastronomi ve Kültür Sanat Festivaline öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizde katıldılar.

Kas

Müzik Hocamız Sevda ÇETİNKAYA tarafından hazırlanan öğrenci korosu seslendirdikleri şarkıları ile öğretmenlerimizin öğretmenler gününü büyük bir coşku ile kutladılar.

Öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

ÖĞRETMENLER GÜNÜMÜZ KUTLU OLSUN...

Kas

Okulumuzda velilerimize Sel Psikososyal Destek Psikoeğitim programı kapsamında rehber öğretmenimiz Zeynep BALTA tarafında "DOĞAL AFET" semineri verildi.

Emeği geçen öğretmenimize ve katılım gösteren tüm velilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Öğretmenlerimize Sel Psikoeğitim Programı kapsamında rehber öğretmenimiz Zeynep BALTA tarafından  "DOĞAL AFET" konulu seminer verildi.

Öğretmenimize emeğinden dolayı teşekkür ederiz.

Kas

11 Kasım saat 11:11'de Türkiye genelinde düzenlenen "GELECEĞE NEFES  CUMHURİYETE NEFES " temalı fidan dikme etkinliğine okulumuz idarecileri ,personelleri ve öğrencileri de fidanlarını toprakla buluşturdular.

Kas

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük asker ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtikalinin 85.yıldönümü münasebeti ile okulumuzda saat 09:05'te anma töreni düzenlendi.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan tören öğrencilerimizin günün anlam ve önemini anlatan yazılar ve şiirlerle son bulmuştur.

Cumhuriyetimizin kurucusu büyük asker ve devlet adamı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ebediyete irtikalin 85. yılında bir kez daha rahmet,minnet ve şükranla anıyoruz.

Törende emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuz Fen Bilgisi Öğretmeni Elif ÇİFTÇİ organizasyonu ile Tübitak Bilim Söyleşileri kapsamında öğrencilerimize Cumhuriyet Ortaokulu konferans salonunda  Batman Üniversinde görevli  Öğrt. Görevlisi Bahadır BİRECİK tarafından "Küresel Isınma ve İklim Değişikliği"konulu seminer verildi.

Seminer sonunda okul Müdürümüz Mesut NAS tarafından Elif Hocamıza ve Bahadır BİRECİK Hocamıza teşekkür belgeleri takdim edildi.

Başta katılımlarından dolayı Bahadır BİRECİK hocamıza, bu semineri organize eden Elif ÇİFTÇİ hocamıza , seminere katılım gösteren ,öğretmen ve öğrencilerimize ve son olarak bize konferans salonunu veren Cumhuriyet Ortaokulu idarecilerine teşekkür ederiz.

Kas

Okulumuzun dış cephesi Milli Eğitim personelleri tarafından boyandı.

Emeği geçen herkese ve Milli Eğitim personellerine teşekkür ederiz.