BATMAN / BEŞİRİ - Hürriyet Ortaokulu

Şbt

Sosyal Etkinlikler kapsamında düzenlenen Kulüp Çalışmaları ile öğrencilerimizin sosyal,kültürel, zihinsel , bedensel, birçok alana yer vererek öğrencilerimiz yoğun ders temposu içinde rahatlamaları ,özgüven kazanabilmeleri, grupla birlikte iş yapma fırsatı yakalayabilmeleri ve kişiliklerine karşı olumlu tutum geliştirebilmeleri yaratıcılık, üretkenlik , estetik gelişimine katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

Danışman öğretmenlerimiz eşliğinde  sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrenciler ile dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Beden Eğitimi hocamız Mehmet Şimşek tarafından koordine edilen sınıflar arası futbol turnuvası tüm hızıyla devam etmektedir.Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür eder.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönemin okul geneli ilk denemesi yapıldı.

Şbt

Türkçe Öğretmenimiz Hasan TARHAN hocamız tarafından Türkçe dersinde dersi daha eğlenceli hale getirmek, kalıcı öğrenmeyi sağlamak ve öğrencilerimizin yerel lezzetleri tanımaları için "MİLLİ KÜLTÜR " teması kapsamında 6/C sınıfı öğrencilerinden Zeynep ŞAKAR'ın velisi tarafından yapılan  sütlaçlar ders sonunda öğrencilerimize dağıtıldı.

Emeği geçen hocamıza, öğrencimize ve velimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 saat 04:17 'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için  İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak anma programı yapıldı.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sabırlar diliyoruz.Allah bir daha böyle günleri ve acıları göstermesin inşallah.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılını bugün itibarı ie büyük bir heyecenla kapattık.Karnelerini alan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları yüzlerine yansıyordu.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla,huzurla ve keyifle geçirecekleri bir tatil dileriz.HERKESE İYİ TATİLLER.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasında yapılan etkinliklerle öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Okumaları 'Anlamını Bul ' etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması 'etkinliği eylem planında belirtildiği  gibi adım adım gerçekleştirildi.Son adımda belirtildiği gibi yarışma sonucunda seçilen hikayeler okul panosuna asıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Yunus Emre Okumaları Etinliği gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda her ay uygulanan ayın öğrencisi ve ayın en temiz sınıfı etkinliğinde Aralık  ayının öğrencisi  6/B sınıfından Mahir SİDAR ve ayın en temiz sınıfı  6/C sınıfı seçildi.Okul müdürümüz tarafından hediyeleri verildi.

Öğrencimizi ve 6/C sınıfındaki tüm öğrencilerimizi  tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuzda ülke geneli ortak sınavlar oturumları gerçekleştirildi.

Ara

Okulumuzda Batman Ölçme Değerlendirme Merkezi tarafından il geneli  yapılan 8.sınıflar kazanım değerlendirme sınav uygulaması gerçekleştirildi.

Ara

Öğretmenlerimizin,öğrencilerimizin ve personellerimizin daha rahat bir ortamda namaz kılmaları için okulumuza yeni bir mescit yapıldı.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.Allah hayırlarını kabul etsin.

Ara

Okul bahçemizi daha yaşanılır hale getirmek ve öğrencilerimize çevreyi temiz tutma bilincini artırmak için Batman belediyesi tarafından verilen banklar ve çöp kutuları yerleştirildi.

Emeği geçen herkese teşekkür ederiz.