BATMAN / BEŞİRİ - Hürriyet Ortaokulu

Mrt

Dilimizin zenginlikleri kapsamında "Atasözü/Deyim Resimleme" Etkinliği gerçekleştirildi.

Mrt

Batman Üniversitesi Rektörlüğ'ünün ev sahipliğinde 2-4 Mayısları tarihleri arasında 3.Bilişim Festivali etkinlikleinden Bilişim Fuarı,Uluslaraarası Bilişim Kongresi, Kamu Bilişim Çalıştayı , Bilişim Teknolojileri Konferansları , Deneyap Atölyeleri ve Bilişim Akademisi düzenlenecektir.

Mrt

Öğrencilerimizin teneffüslerini daha verimli ve eğlenceli  geçirmeleri için satranç köşesi yapılmıştır.

Mrt

Okulumuzda her ay seçilen ayın öğrencisi ve ayı en temiz sınıfı etkinliğinde Şubat ayının en iyi öğrencisi 7/B sınıfından Yağmur  KESKİN ,ayın en temiz sınıfı da7/A  seçilmiştir.Öğrencilerimize okul müdürümüz tarafından hediyeleri verildi.

Öğrencimizi ve 7/A sınıfı öğrencilerini tebrik ederiz.

Şbt

28 Şubat  "Sivil Savunma Günü" ve 1-7 Mart "Deprem Haftası " kapsamında tüm öğrencilerimize "AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ" videosu izlettirilerek öğrencilerimizin bu konuda bilinçlendirilmesi sağlanmıştır.

Şbt

Sosyal Etkinlikler kapsamında düzenlenen Kulüp Çalışmaları ile öğrencilerimizin sosyal,kültürel, zihinsel , bedensel, birçok alana yer vererek öğrencilerimiz yoğun ders temposu içinde rahatlamaları ,özgüven kazanabilmeleri, grupla birlikte iş yapma fırsatı yakalayabilmeleri ve kişiliklerine karşı olumlu tutum geliştirebilmeleri yaratıcılık, üretkenlik , estetik gelişimine katkıda bulunmak amaçlanmıştır.

Danışman öğretmenlerimiz eşliğinde  sınıf rehber öğretmenlerimiz tarafından belirlenen öğrenciler ile dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Şbt

Beden Eğitimi hocamız Mehmet Şimşek tarafından koordine edilen sınıflar arası futbol turnuvası tüm hızıyla devam etmektedir.Hocamıza emeklerinden dolayı teşekkür eder.Öğrencilerimize başarılar dileriz.

Şbt

Okulumuzda 2.Dönemin okul geneli ilk denemesi yapıldı.

Şbt

Türkçe Öğretmenimiz Hasan TARHAN hocamız tarafından Türkçe dersinde dersi daha eğlenceli hale getirmek, kalıcı öğrenmeyi sağlamak ve öğrencilerimizin yerel lezzetleri tanımaları için "MİLLİ KÜLTÜR " teması kapsamında 6/C sınıfı öğrencilerinden Zeynep ŞAKAR'ın velisi tarafından yapılan  sütlaçlar ders sonunda öğrencilerimize dağıtıldı.

Emeği geçen hocamıza, öğrencimize ve velimize teşekkür ederiz.

Şbt

6 Şubat 2023 saat 04:17 'de meydana gelen depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için  İlçe Milli Eğitim Müdürümüzün katılımıyla bir dakikalık saygı duruşu ve akabinde İstiklal Marşı okunarak anma programı yapıldı.Hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet diliyor, ailelerine sabırlar diliyoruz.Allah bir daha böyle günleri ve acıları göstermesin inşallah.

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılını bugün itibarı ie büyük bir heyecenla kapattık.Karnelerini alan öğrencilerin heyecanı ve mutlulukları yüzlerine yansıyordu.Öğrencilerimize ve öğretmenlerimize sağlıkla,huzurla ve keyifle geçirecekleri bir tatil dileriz.HERKESE İYİ TATİLLER.

Ock

Dönem sonu faaliyet haftasında yapılan etkinliklerle öğrencilerimiz doyasıya eğlendiler.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında Dede Korkut Okumaları 'Anlamını Bul ' etkinliği gerçekleştirildi.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi kapsamında 'Anahtar Kelimelerle Hikaye Anlatma Yarışması 'etkinliği eylem planında belirtildiği  gibi adım adım gerçekleştirildi.Son adımda belirtildiği gibi yarışma sonucunda seçilen hikayeler okul panosuna asıldı.

Ock

Dilimizin zenginlikleri kapsamında Yunus Emre Okumaları Etinliği gerçekleştirildi.